Yenidoğan Canlandırma Programı Eğitimi verildi

Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonunda, bebek ve yenidoğan ölümlerinin en aza indirilmesi amacıyla sağlık personeline yönelik Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimi düzenlendi.
27-28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlerde, doğum eylemlerinde görev alan sağlık personeline yenidoğanlara yönelik güncel uygulamalar ve doğru müdahale yöntemleri NRP eğitimcileri tarafından aktarıldı. Uygulamalı eğitimlerde 5 eğitmen görev alırken, programa katılan 25 kursiyer başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamladı.
Eğitim sonunda kursiyerlere sertifikaları, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve müdürlük idarecileri tarafından takdim edildi. Program sayesinde, doğum anında kritik öneme sahip müdahalelerin daha etkin ve bilinçli bir şekilde yapılması hedefleniyor.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.