ABAYLAR
Aksaray
02 August, 2025, Saturday
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

Yerel yönetimler toplantısına katıldı

Yerel yönetimler toplantısına katıldı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Konya’da düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına katıldı. Konya Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinden 114 belediye başkanı ve 13 AK Parti İl Başkanı ile birlikte milletvekilleri, bakan yardımcıları ve parti yöneticileri katılım sağladı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, istişare ve iş birliği ortamının şehirlerin kalkınmasında önemli rol oynadığını vurguladı. Başkan Dinçer açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şehrimizi ortak akıl ve istişare ile yönetiyor, yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında fikir alışverişi yaparak yol haritamızı şekillendiriyoruz. Bu tür toplantılar, şehirlerin kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Bizler sadece hizmet üretmek değil, gönüllere dokunmak ve milletimize kulak vermek için azimle çalışmaya devam ediyoruz.”Dedi.

Program sonunda Başkan Dinçer, toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, alınan kararların Aksaray ve ülke genelindeki yerel yönetim çalışmalarına katkı sunmasını temenni etti. *BELEDİYE BASIN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!