YUVA KÖYÜ’NDE GÖNÜLLERİ ISITAN ZİYARET Vali Kumbuzoğlu çocukların kayak keyfine ortak oldu

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek üzere gittiği Yuva Köyü’nde sürpriz bir manzarayla karşılaştı. Ekiplerin yol açma mesaisini denetleyen Vali Kumbuzoğlu, "eski usul" tekniklerle karın tadını çıkaran çocukların neşesine eşlik ederek onlarla hasbihal etti.
Aksaray’da etkili olan yoğun kar yağışı kırsalda hayatı zorlaştırsa da Yuva Köyü’nde çocukların eğlencesine dönüştü. Karla mücadele ekiplerine moral vermek ve çalışmaları denetlemek için köye giden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, modern kayak takımları yerine leğen, naylon ve geleneksel kızaklarla kayan çocukları görünce aracından inerek yanlarına gitti.
Çocukların "özgün" tekniklerle gerçekleştirdiği kayak keyfini bir süre izleyen Vali Kumbuzoğlu, miniklerin heyecanına ortak oldu. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Kumbuzoğlu, nasihatlerde bulundu o anları şu sözlerle özetledi: "Saha çalışmalarımızı denetlerken Yuva Köyümüzde çocuklarımızın tertemiz neşesiyle karşılaştık. Onların eski usul, hiçbir teknolojiye ihtiyaç duymayan o samimi mutluluğu, dondurucu kış soğuğunu adeta ısıttı. Bizim görevimiz hem yolları açık tutmak hem de bu çocukların yüzündeki gülümsemeyi daim kılmaktır."Dedi.
Ziyaretinde sadece çocuklarla değil, köy sakinleriyle de bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, İl Özel İdaresi ekiplerinin Yuva Köyü ve çevresindeki yol açma çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirtti. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, devletin tüm imkanlarıyla sahadan ayrılmayacağını vurguladı.
Yuva Köyü sakinleri, Valinin bu samimi ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; "Sayın Valimizin bizzat ayağımıza kadar gelip hem çalışmalarımızı incelemesi hem de çocuklarımızla vakit geçirmesi bizlere büyük moral oldu" ifadelerini kullandılar.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- HASAN DAĞI’NDA TATLI MOLA Ekiplere baklava, vatandaşa kar pekmezi ikramı
- Türk Sağlık-Sen yeni yöneticileri ziyaret turlarında
- YUVA KÖYÜ’NDE GÖNÜLLERİ ISITAN ZİYARET Vali Kumbuzoğlu çocukların kayak keyfine ortak oldu
- HEDEF DAHA HIZLI MÜDAHALE 112 Filosu 5 yeni ambulansla güçlendi
- AKSARAY BUZ KESTİ Termometreler -16’yı gördü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.