
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.İl Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarda eğitim alarak hafız olacak kız öğrenciler için özel program düzenlendi.
Yoğun tempolu ve özverili bir çalışmayı gerektiren hafızlık sürecine başlayacak olan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak ve hafızlık hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen program, Cemalettin Aksarayî Hafızlık Kız Kur’an Kursu konferans salonunda gerçekleştirildi.
43 hafız adayı öğrenci ve 2 hafız öğrenci için düzenlenen programa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu hanımefendi başta olmak üzere, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın eşi Şule Işıldar, İl Müftü Yardımcısı Raziye Bozova, Kurs yöneticileri ve hocaları ile öğrencilerin velilileri katıldı.
Müftü Yardımcısı Raziye Bozova’nın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından, öğrenciler Kur’an-ı Kerim okuyup hazırlandıkları ilahileri seslendirdiler ve şiirler okudular.
Vali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu hanımefendinin hazırlamış olduğu hediyeleri öğrencilere vermesi ve yapılan duaların ardından program sona erdi. *ERDEM SÜDEMEN
AKSARAY’DA GÖÇMEN VE GÜVENLİK DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR Yasal kalış hakkı olan yabancı sayısı açıklandı
"AÇIKLANAN FİYAT YETERSİZ, ÇİFTÇİNİN ALIN TERİ KARŞILIĞINI BULMALIDIR" Pancar üreticisinin sesi yükseliyor
BERLİN’DEN AKSARAY’A UZANAN BÜYÜK GURUR Matematik Olimpiyatında dünya ikincisi Aksaray’dan
Torbacılar tutuklandı
Aksaray İHH kitap desteğinde bulundu
Eski eşini öldürdü

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.