
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Kadri Perek, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Yusuf Uzantı, İl Müftüsü Ali Efe, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Programın başlangıcında öğrencilerden oluşan mehteran ekibi, seslendirdiği coşkulu marşlarla davetlileri karşıladı. Mehteran gösterisinin ardından okul binasına geçen protokol üyeleri ve davetliler, öğrencilerin hazırladığı sergi ve etkinlik alanlarını ziyaret ederek çalışmaları yakından inceledi.
Salon programı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden etkinlikte konuşma yapan Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, imam hatip liselerinin eğitim hayatındaki köklü geçmişine ve üstlendiği misyona vurgu yaptı.
İl Müdürü Uzantı konuşmasında, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra millî ve manevi değerleri özümseyen, sorumluluk sahibi ve ülkesine katkı sunan bireyler olarak yetişmelerinin önemine dikkat çekti. Öğrencilerin sunduğu oratoryo ve gösterilerle zenginleşen program, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.*ERDEM SÜDEMEN
Kuraklığa dayanıklı buğday ekimi yapıldı
Okul yöneticileri ile OYSS ve TÜBİTAK bilgilendirme toplantısı
"Her ay bir söyleşi" programı
HER ŞEY OKULU SEVDİRMEK İÇİN Öğretmen palyaço kıyafetiyle derse girdi
Sanayi teşvikleri Gülağaç’da anlatıldı
ÇEVRE KİRLİLİĞİNE GEÇİT VERİLMİYOR Aksaray’da sıkı egzoz denetimi

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.