
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Şehirdeki sanayi kuruluşlarının üretim kapasitesini ve istihdam gücünü desteklemeyi sürdüren İŞKUR ve SGK il müdürleri olarak Mahmut Akkuş ve Bilal Akgün, saha ziyaretleri kapsamında Mısırlı firma AllShaheen Ambalaj fabrikasını ziyaret ettiler. Heyet, fabrikanın üretim süreçlerini yerinde incelerken, iş dünyasını yakından ilgilendiren güncel teşvik paketleri hakkında bilgilendirme yaptı.
YENİ TEŞVİKLER VE DÜZENLEMELER ANLATILDI
Toplantı formatında geçen ziyarette, İŞKUR ve SGK müdürleri tarafından şu temel konular üzerinde duruldu:
İstihdam Destekleri: Yeni işe alımlarda işverenlere sağlanan sigorta prim teşvikleri ve maliyetleri azaltan düzenlemeler.
İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları: Nitelikli iş gücü yetiştirmek amacıyla uygulanan eğitim programlarının fabrikadaki uygulanabilirliği.
Güncel Mevzuat Bilgilendirmesi: Çalışma hayatındaki son yasal değişiklikler ve işletmelerin bu süreçlere uyumu.
ÜRETİME VE İSTİHDAMA TAM DESTEK
AllShaheen Ambalaj yetkilileri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin sağladığı bu tür rehberlik hizmetlerinin sanayicinin önünü görmesinde büyük rol oynadığını ifade etti. İl Müdürleri ise, "Üreten ve istihdam sağlayan her işletmemizin yanındayız. Amacımız, Aksaray’ın üretim gücünü en üst seviyeye çıkarmak," mesajını verdiler.*ERDEM SÜDEMEN
Aksaray lisesinde 100. Yıl mezunlar buluşması
Dikmen’de Oğuzata ilk ve ortaokulu ziyaret edildi
Kampüste afet farkındalık eğitimi
İki yeni eczane açıldı
Mahalle okulundan muhtara kutlama ziyareti
Şehit aileleri ve Gazilere ahde vefa ziyareti
Gençlerin trafik kavgası

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.