
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinden sonra ipi göğüsleyen adaylardan Emre Güler, adliyede mazbatasını alarak resmen oda başkanı oldu. Yeni oda başkanı Güler şunları söyledi: “Bugün mazbatamızı alarak resmen görevimize başladık. Yönetim kurulumuz ve yol arkadaşlarımızla birlikte mazbatamızı teslim alıp odamıza geçerek ilk adımımızı attık.
Bu görevi bizlere layık gören tüm esnafımıza gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü biz bu yola bir sözle çıktık: Esnafı, esnaf yönetecek.
Omuz omuza verdiğimiz yol arkadaşlarımızla birlikte; şeffaf, adil ve üretken bir yönetim anlayışıyla, esnafımızın gerçek sorunlarını bilen ve çözüm üreten bir oda için çalışacağız.
Kapısı herkese açık, sözü esnafın olan bir yönetim anlayışıyla; odamızı birlikte yönetecek, birlikte büyüteceğiz.
Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.”*İBRAHİM AMAÇ
AKSARAY’DA GÖÇMEN VE GÜVENLİK DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR Yasal kalış hakkı olan yabancı sayısı açıklandı
"AÇIKLANAN FİYAT YETERSİZ, ÇİFTÇİNİN ALIN TERİ KARŞILIĞINI BULMALIDIR" Pancar üreticisinin sesi yükseliyor
BERLİN’DEN AKSARAY’A UZANAN BÜYÜK GURUR Matematik Olimpiyatında dünya ikincisi Aksaray’dan
GENEL MÜDÜR YARDIMCISI KATILDI Tarımsal Destekler ve Üretim Planlaması yapıldı
Aksaray İHH kitap desteğinde bulundu
Çorbacım’ın sahibi kalp krizinden öldü
Eski eşini öldürdü

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.