
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde bir araya gelen MEDAŞ çalışanları, Konya Karatay bölgesinde 250 fidan dikimi gerçekleştirdi.Doğaya nefes, geleceğe umut olma hedefiyle düzenlenen etkinlikte, el birliğiyle yeni bir yaşam alanı oluşturdu.
MEDAŞ, yıl boyunca yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle çevreye ve topluma katkı sağlamayı sürdürüyor. Enerjiyi yaşamla buluştururken, çevreye katkı sağlamayı da temel sorumluluk anlayışının önemli bir parçası olarak görüyor ve sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık oluşturan çalışmalara destek vermeye devam ediyor.
Bu kapsamda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği, çevreye duyarlılığın kurum kültürünün bir parçası haline geldiğini bir kez daha ortaya koydu. MEDAŞ çalışanları, doğaya kazandırılan her fidanla birlikte gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmanın gururunu paylaştı.*HABER MERKEZİ
Motor yağı değişim noktalarına yönelik sıkı denetim
DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ Kadın çiftçilerin motivasyonu artırılacak
Dini ve hayri hizmetleri konuştular
PARK TANZİM İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR YENİKENT BELEDİYESİ
Aksaray’da araç sayısı 192 bini aştı
Kamyona otomobil arkadan çarptı

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.