
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.30 Ocak Cumartesi günü Aksaray İl Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde, KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik, Konya iline sosyal kültürel içerikli bir gezi düzenlendi.
Program önce Laleli Kur'an Kursu'nda kahvaltı ile başladı. Sonra Konya’ya hareket edildi. Konya'da gezi, Üçler Kabristanlığı (Hacıveyiszâde Mustafa Kurucu), Panorama müzesi, Mevlana Türbesi, Havzan Kur'an Kursu, Sille Barajı, Aya Elena kilisesi, Sille Çay Camii, Alaaddin Tepesi, Konya Mevlana Kültür Merkezi Sema Gösterisi olarak gelişti.
Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanların katılımıyla başlayan programın ev sahipliğini, Konya İl Gençlik Koordinatörü Vaiz Ahmet Dinç ve Meram Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Müezzin-Kayyım Yusuf Kulu yaptılar. *TALAT BELGE
Motor yağı değişim noktalarına yönelik sıkı denetim
DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ Kadın çiftçilerin motivasyonu artırılacak
Dini ve hayri hizmetleri konuştular
Yeni restoran açan birisinin acı ve gerçek itirafları
Aksaray’da araç sayısı 192 bini aştı
Kamyona otomobil arkadan çarptı

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.