
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Ortaköy’de oto kurtarıcılığı yapan Oğuzhan Kunduracı, hayatını birleştirmek istediği çok sevdiği müstakbel eşi Tuba’yı istemeye giderken ezberleri bozdu. Lüks binek araçlar yerine, ekmek teknesi olan dev oto kurtarıcı aracını süsleterek kız isteme arabası yaptı.
Gül Çiçekçilik ve Organizasyon’un yoğun emeğiyle baştan aşağı tüller, çiçekler ve balonlarla süslenen dev kurtarıcı aracı, Ortaköy caddelerine çıktığı andan itibaren adeta yer yerinden oynadı. İlçe sakinleri, caddelerde kuğu gibi süslenmiş dev kurtarıcıyı görünce gözlerine inanamadı.
Farklı ve sempatik manzarayı gören birçok vatandaş, şaşkınlığını gizleyemeyerek telefonlarına sarıldı. Kimileri bu anı ölümsüzleştirmek için süslü kurtarıcı aracının önünde hatıra fotoğrafları çekilirken, kimileri de bu anları hayranlıkla izledi.
Hayatının en anlamlı gününde, müstakbel eşine unutulmaz bir sürpriz hazırlayan damat Oğuzhan Kunduracı’nın bu jesti, ilçede günün konusu oldu. Klasik düğün ve nişan konvoyu geleneklerine bambaşka bir soluk getiren ilginç merasimle ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:
"İlçemiz Ortaköy'de Oto Kurtarıcısı Oğuzhan Kunduracı, hayatını Tuğba ile birleştiren bugün kız isteme merasimi için Gül Çiçekçilik Ve Organizasyon'un emeği ile hazırlanıp süslenen Oto kurtarıcı, Ortaköy caddelerinde gezerken çok büyük dikkat çekti. Kimileri resim çekindi, bu güzel manzara eşliğinde oto kurtarıcı aracıyla anı yakaladı; kimileri gözlerini ayıramadı. Damat Oğuzhan Kunduracı ise hayatının anlamı olan çok sevdiği Tuğbası için böyle güzel bir farkındalık oluşturdu."
Ortaköy tarihinin en sıra dışı kız isteme konvoyuna imza atan Oğuzhan ve Tuba çiftini tebrik ediyor; çıktıkları bu evlilik yolunda kendilerine bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.*BÜŞRA BOYSAK
İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANDI Hedef işsizliği en aza indirmek
Cop31 Çocuk İklim Zirvesi Yapıldı
Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin denetimi sürüyor
Önce tartıştı sonra tüfekle vurdu
Aksaraylı uzman çavuş hayatını kaybetti
UYUŞTURUCUNUN ARDI ARKASI KESİLMİYOR Yine 3 tutuklama
BAĞLIKAYA BELDESİNDE Ani yağış sel felaketine yol açtı

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.