
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Aksaray Ticaret Borsası Başkanlığı görevine yeniden seçilerek güven tazeleyen Hamit Özkök’e yönelik tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor. Bu kapsamda, Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) değerli temsilcileri, Borsa Başkanı Hamit Özkök’ü makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, konuk STK temsilcileri Hamit Özkök’e yeni görev döneminde üstün başarılar diledi. Görüşme boyunca Ortaköy’ün kalkınması, ilçenin ticari ve sosyal potansiyelinin artırılmasına yönelik yürütülecek çalışmalar ele alındı. Yerel kalkınma ve projelerde kurumlar arası uyumun önemine dikkat çeken temsilciler, yeni dönemde de güçlü iletişim ve iş birliğinin kesintisiz süreceğini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise Ortaköy’den gelen tüm STK temsilcilerine nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için ayrı ayrı teşekkür etti.*ERDEM SÜDEMEN
2027 Yılı trafik cezaları yeni tarifesi belli oldu
Huzurevinde "Genç Büyükler" korosu ağırlandı
Ziyaret ve inceleme aynı anda yapılıyor
TAVASI, KÖMBESİ VE MUHACİR BÖREĞİ İLE Buyurun Gastronomi Şenliğine
GEÇMİŞE IŞIK TUTAN ANLAMLI MİRAS Evini müzeye dönüştüren Mustafa Ay’ın hatırası yaşıyor
OTOMOBİL İLE TIR Kafa kafaya çarpıştılar

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.