
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurul seçimleri yoğun katılım ve demokratik bir atmosferde gerçekleştirildi. Üç adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Murat Tekin, üyelerin büyük desteğini alarak üçüncü kez başkanlığa seçildi.
Mevcut Başkan Murat Tekin, kullanılan 747 oyla açık farkla sandıktan birinci çıktı. Seçimlerde rakip adaylardan Cemil Özkaraca 446 oy alırken, Ferit Gemici ise 320 oyda kaldı. Murat Tekin, en yakın rakibine 301 oy fark atarak güven tazelemiş oldu.
Oy sayımının tamamlanmasının ardından sonuçlar resmi olarak ilan edilirken, genel kurulun yüksek katılımla ve sorunsuz şekilde tamamlanması dikkat çekti.
Seçim sonrası kısa bir açıklama yapan Oda Başkanı Murat Tekin, “Esnafımızın teveccühüyle bir kez daha bu göreve layık görülmenin gururunu yaşıyorum. Destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni dönemde de esnafın sorun ve taleplerini önceleyen bir anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Tekin, birlik ve dayanışma mesajı verdi.*ERDEM SÜDEMEN
Yeni eğitim modeliyle öğretmenler bilgilendirildi
Sarraf ve kuyumcular ATSO’ya hayırlı olsuna gitti
Şehir genelinde çiçeklendirme ve peyzaj mesaisi
Elektrik direğine çarptı
10 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI Zehir tacirlerine darbe üstüne darbe
Güzelyurt’ta gıda güvenliği ve su verimliliği eğitimi

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.