
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Belediye tarafından temin edilen bayraklar, vatandaşların da katkısıyla esnaflara ulaştırılırken iş yeri sahipleri de bayrakları işletmelerinin cephelerine asarak bayram hazırlıklarını sürdürüyor.
Büyük Bölcek Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafların, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla iş yerlerini Türk bayraklarıyla süsleme isteği üzerine başlatılan çalışma, belediye ile vatandaşların katkısıyla devam ediyor. Esnafın talebi doğrultusunda temin edilen bayraklar, cadde üzerindeki işletmelere dağıtılıyor. Esnaflar da kendilerine ulaştırılan bayrakları iş yerlerine asarak 29 Ekim kutlamalarına katılıyor.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın taşıdığı tarihî önem doğrultusunda kentteki bayram hazırlıklarına katkı sunmaya devam ettiklerini belirterek, esnaf ve vatandaşların taleplerinin çalışmaların şekillenmesinde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.
Cumhuriyet Bayramı’nın millî birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, ortak değerlerimizi ön plana çıkaran özel günlerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Dinçer, Büyük Bölcek Caddesi’nde gerçekleştirilen bayrak dağıtımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
“Cumhuriyet Bayramımız, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin ve millî egemenlik iradesinin en önemli simgelerinden biridir. 29 Ekim’in anlam ve önemini yaşatmak, bu özel günün coşkusunu kentimizin farklı noktalarında hissettirmek büyük önem taşıyor. Büyük Bölcek Caddesi’ndeki esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Türk bayraklarımızı kendilerine ulaştırıyoruz. Esnafımızın bayram hazırlıklarına gösterdiği özen ve vatandaşlarımızın çalışmaya sunduğu katkı bizleri memnun ediyor. Cumhuriyetimizin değerlerini koruyarak millî bayramlarımızı hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz.” Dedi.*BELEDİYE BASIN
İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANDI Hedef işsizliği en aza indirmek
Cop31 Çocuk İklim Zirvesi Yapıldı
Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin denetimi sürüyor
Çömlekler hediyeliğe dönüştü
Aksaraylı uzman çavuş hayatını kaybetti
UYUŞTURUCUNUN ARDI ARKASI KESİLMİYOR Yine 3 tutuklama
BAĞLIKAYA BELDESİNDE Ani yağış sel felaketine yol açtı

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.