
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.AKSARAY HÜCUM ÇALIŞTI
Motolux Aksarayspor'da hafta içi taktik antrenmanlara ağırlık verilirken. Antrenmanlarda hücum varyasyonları ile gerçekleşen antrenman gözlerden kaçmazken temsilcimiz dün yaptığı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
AKSARAYSPOR 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah-beyazlı temsilcimiz Aksarayspor, son iki haftada kazanarak yoluna devam ederken bugün zorlu maçta da ikinci devrenin formda takımı Derincespor karşısında da çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Zorlu maçı kazanarak şampiyonluk yarışında yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen ekibimiz bütün hazırlıklarını 3 puan üzerine yaparak çalışmalarını sonlandırdı.
TARAFTARLAR MAÇA KİLİTLENDİ
Aksarayspor’un en büyük kozlarından olan taraftarlar bu zorlu maçı iple çekiyor. Cumartesi olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar tribünlerden 90. Dakika boyunca verecekleri destekle takımlarının kazanmalarında büyük rol oynaması bekleniyor.
MAÇIN HAKEMLERİ İZMİR BÖLGESİNDEN
Motolux Aksarayspor ile Bld Derincespor arasında oynanacak olan 21. Hafta maçının hakemleri belli oldu. Maçın orta hakemi İzmir bölgesinden klasman hakemi Berk Sipahi. Yardımcıları ise aynı bölgeden Melih Kurtuluş ve Mevlüt Bozok. Maçın 4.cü hakemi ise Oğuz Gözetenler.
Haber: Ersin Arslan
Bağımlılıkta veli eğitimi
İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON TOPLANTISI Hizmetlerin verimliliği masaya yatırıldı
OSB’de çakmak üretim tesisleri incelendi
Kampüste bahçe satranç takımı
Din hizmetleri istişare edildi
Gülağaç’a yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılacak
ORTAKÖY’DE NEFES KESEN KOVALAMACA 10 Araca çarpan ve polise bıçak çeken yakalandı

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.