
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.*Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Çocuk Birimi tarafından çocuklara yönelik şenlik düzenlendi. Çoğunluğu yetimlerden oluşan yaklaşık 120 kişi Kılıçarslan Parkında çeşitli oyunlar ve yarışmalarla eğlendiler.
Şenlik hakkında açıklama yapan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, ebeveynlerin günlük koşuşturmalarının arasında çocuklara gereğinden fazla vakit ayıramadıkları ve grup etkinliği talebi üzerine şenliğe karar verildiğini söyledi. Beklenenin üzerinde bir katılım olduğunu belirten Özkan, gönüllü üniversite öğrencilerinin şenlikte görev alarak, oyun ve yarışmalarla çocukları mutlu ettiklerini ifade etti.
Niyetlerin iyi olmasıyla ortaya çok güzel eserlerin çıkabileceğine her etkinlikte şahit olduklarını dile getiren İHH Başkanı Özkan, amaçlarının, iyiliğin baskın geleceği, örnek bir toplum inşasında katkı sunmak olduğunu vurguladı.
Şenlikte, çocuklara milli manevi değerleri küçük yaşta aşılamanın, bununla birlikte sanat ve kültürel etkinliklerle zeka ve sosyal kişiliklerinin de gelişimine yardımcı olmanın amaçlandığı belirtildi. Çocuklar eğlenirken annelerin de hoş sohbetlerle şenliğin tadını çıkardıkları gözlemlendi. Günün oldukça bereketli geçtiğini söyleyen Özkan, katılımcılarla birlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. *HABER MERKEZİ
717 Öğrenciye İŞKUR Gençlik Programı desteği sağlanacak
EŞMEKAYA’DA EĞİTİME DESTEK Çok amaçlı salon protokolü imzalandı
Yeşiltömek-Sultanhanı hattına 9 Km.lik asfalt
İYİ Parti Milletvekili Yaldır, çağrıda bulundu
Özel Ilısu Bakım Merkezi'ne denetim
Ağacın altında kaldı öldü

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.