
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.*Geçtiğimiz hafta sonu milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Ak Parti İl başkanı Hüseyin Altınsoy öncülüğündeki Ak heyet yoğun bir tempo da önce AVM açılışı yaptılar, ardından Sağlık merkezi inşaatını gezdiler, daha sonra Alt geçit incelendi, en son program olarak 400 yataklı hastane ziyaret edilerek yetkililerden bilgi alındı.
Ak heyetin hafta sonu ilk programı Fatih mahallesinde Form AVM açılışı oldu. Kurdele kesiminden sonra bölgeye yakın yerde inşa edilen Muzaffer Çakır semt polikiliniği inşaatı gezildi. Daha sonra alt geçit inşaatına geçildi. Burada Başkan Yazgı tarafından heyettekilere ne zaman biteceği hususunda bilgiler verildi. Başkan Yazgı 15 Aralık tarihinde köprüden geçiş olacağını bir kez daha tekrarladı.
Yapımı devam eden 400 yataklı yeni hastane inşaatına giden Ak heyet burada Sağlık Müdürü Dr. Cengizhan Kılıçaslan tarafından karşılandı. Sağlık Müdürü Cengizhan Kılaçaslan Eğitim Araştırma hastanesi hakkında bilgiler verdi. Hastane inşaatının teslim alma süresinden içinin tefrişatına kadar tüm konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Bina içersinde yapılan incelemelerde hastane birimlerinin yerleştirilmesi hususunda görüşler beyan edildi.
*HABER MERKEZİ
Çevre yolu transit trafiğini şehir merkezinden uzaklaştıracak
Cumhuriyet Savcıları Koordinasyon Toplantısında bir araya geldi
AKSARAY DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ Yılın 3. Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
Zabıtaya trafik eğitimi verildi
Tır ve inşaat hırsızı yakalandı
Bir ton şekeri çaldılar
Bakım Merkezlerinin denetimleri devam ediyor

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.