
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Aksaray’da da Türk tarihi açısından dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şehirlerin meydanlarında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramında şehitlik ve Şehitler müzesinde de ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.
İl protokol üyeleri ve zafer bayramı kutlamalarına katılan vatandaşlar, Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından şehitlik ve şehitler müzesi ziyaret edildi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından şehitlerin adını ve hatıralarını yaşatmak için kurulan Şehitler Müzesi bu anlamlı günde binlerce ziyaretçiye kapılarını açtı.
Şehitler Müzesini ziyaret eden vatandaşlar, 400 metrekarelik alanda Müze içerisinde 15 Temmuz şehitleri koridoru, sinevizyon odası, anı odası, şehitler koridorunu gezdi. Şehitlerin özel eşyalarının ve hatıralarının bulunduğu alanları gören ziyaretçiler duygu dolu anlar yaşadı. Tüm şehitlere dua eden ziyaretçiler bu anlamlı projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler. *BELEDİYE BASIN
Çevre yolu transit trafiğini şehir merkezinden uzaklaştıracak
Cumhuriyet Savcıları Koordinasyon Toplantısında bir araya geldi
AKSARAY DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ Yılın 3. Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
Demir malzemesi satın alınacaktır
Tır ve inşaat hırsızı yakalandı
Bir ton şekeri çaldılar
Bakım Merkezlerinin denetimleri devam ediyor

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.