Bağımsızlık mücadelesinin başladığı gün
GÜNDEM19 Mayıs, sadece bir tarih değil; aynı zamanda milletimizin yeniden dirilişinin, özgürlük ve bağımsızlık iradesinin tüm dünyaya ilanıdır. Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” diyerek Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı gün, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize olan güvenin de en açık göstergesidir.
Gençliğe emanet edilen Cumhuriyetimizi, hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde yaşatmak ve yüceltmek, hepimizin ortak sorumluluğudur. Aksaray Barosu olarak, demokrasiye, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne bağlılığımızı bir kez daha vurgularken; başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.” *ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir