Cemevinde samimi sohbetler

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, il genelinde sürdürülen köy ziyaretleri kapsamında Gülağaç İlçesine bağlı Süleymanhüyüğü Köyü ve Akmezar Köyü Cemevini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, samimi sohbetlerde bulundu. Ziyaretlerde ilgili kamu kurumlarının müdürleri de katılım sağladı.
Köy meydanında hemşehrileriyle hasbihal eden Vali Kumbuzoğlu, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinledi. Eğitimden altyapıya, tarımdan sosyal hizmetlere kadar iletilen taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi için ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Ziyaretler sırasında yapılan değerlendirmelerin ardından köylerdeki eksikliklerin giderilmesi için çalışma başlatıldığı belirtildi. Vali Kumbuzoğlu, devletin vatandaşın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, sorunların yerinde tespiti ve hızlı çözümü için bu tür ziyaretlerin büyük önem taşıdığını ifade etti.
Aksaray Valiliği tarafından sürdürülen köy ziyaretlerinin, il genelinde tüm yerleşim yerlerini kapsayacak şekilde devam edeceği bildirildi. *CEREN NERGİZ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.