Aksaray
21 Eylül, 2026, Pazartesi

Gaziler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Gaziler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
​​​​​​​Aksaray Valisi Murat Duru, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle kentte faaliyet gösteren şehit ve gazi derneklerini ziyaret ederek kahraman gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Vali Duru’nun ziyaret programı kapsamında; Aksaray Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi yer aldı.

"Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır"

Dernek yerleşkelerinde gerçekleşen ziyaretlerde; Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanı Dede Mehmet Akbulut, yönetim kurulu üyeleri, gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleriyle samimi bir ortamda sohbet edildi.

Dernek başkanları ve üyelerin Gaziler Gününü tebrik eden Vali Murat Duru, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna sergilenen fedakarlıkların unutulmayacağını belirterek, devletin tüm imkanlarıyla her zaman şehit yakınlarının ve gazilerin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Dernek başkanları da nazik ziyaretleri ve yakın ilgileri dolayısıyla Vali Duru'ya teşekkürlerini iletti. *ERDEM SÜDEMEN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!