Göç İdaresinde kardeşlik buluşması

Aksaray’da ikamet eden Suriye ve Afganisten uyruklulalar başta olmak üzere, çeşitli ülkelere mensup göçmenlerin, kendi aralarında kannat önderi olarak bilinen şahıslarla kardeşlik toplantısı yapıldı. Toplantı Göç İdaresi salonunda gerçekleşti.
Müftülüğün“Kardeşlik Buluşmaları” projesi kapsamında ki bu toplantısına, İl Müftüsü Veysel Işıldar’da katılarak, İlimizdeki göçmenleri temsilen gelen kanaat önderleri ile buluştu.
Program, İl Müftüsünün yapmış olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında İl Müftüsü Işıldar; “Ümmet bilinci, Müslüman kardeşliği, İslam’daki Muhacir Ensar Kardeşliğinin örnekliği, birlik beraberlik ve İl Müftülüğü olarak göçmenler için sunulan hizmetler” gibi konulardan bahsetti.
Program sonunda katılımcılarla hasbihal eden İl Müftümüz, sorulan soruları yanıtladı.
*AYHAN ÖZDEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.