ABAYLAR
Aksaray
05 August, 2025, Tuesday
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

İlk adım tamam şimdi sıra ikinci adımda

İlk adım tamam şimdi sıra ikinci adımda

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik temaslarını şehir merkezinde sürdürdü. Kaşlı, ziyaretlerde kendilerine eşlik eden Cumhur İttifakı paydaşlarından Ak Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Kazım Serkan Şimşek’e de teşekkür etti.

İlk olarak Köy Muhtarları Derneği Başkanı Emin Koçak ve Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ’ın organize ettiği toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Kaşlı, muhtarların istek ve görüşlerini dinlendi. Aksaray’ın her sorununa el uzatılması için mecliste gerekli tüm girişimleri yeni dönemde de devam ettireceğini söyleyen Kaşlı, Aksaray’a hizmet etme noktasında muhtarların da oldukça önemli bir misyon üstlendiğini aktardı. Daha sonra Aksaray Manavlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal’ı ziyaret eden Kaşlı, “‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda ilk adım tama şimdi güçlü bir ikinci adıma ihtiyaç var” dedi.

Temaslarını Bediüzzaman Caddesi’nde, Salı Pazarı’nda ve Kapalı Çarşı’da esnaf ziyaretleriyle sürdüren Aksaray Milletvekili Kaşlı, partilerine gösterilen teveccühten ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. *TALAT BELGE

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!