İYİ Parti Ortaköy ilçe teşkilatı yenileniyor

İYİ Parti kongre süreci devam ederken, 4. Olağan Kongre ile birlikte teşkilatlarda yenilenme ve güncellenme hedefiyle yeniden yapılanma sürecine girildiği bildirildi. İyi Parti den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Ortaköy’de mevcut İlçe Başkanımız Sayın Elvan Konar’ın Aksaray İl Teşkilatı’nda görev alması planlandığından, ilçe başkanlığı görevini devretmiştir. Kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetler ve verdiği emekler için teşekkür ediyor, takdirlerimizi sunuyoruz.
Aksaray Milletvekilimiz Sayın Turan Yaldır, İl Başkanımız Sayın Sercan Belgemen ve Ortaköy İlçe Yönetimimizin olurlarıyla, ilçemizin yakından tanıdığı, sevdiği ve iki dönem belediye başkanlığı yaparak Ortaköy’e birçok hizmet kazandırmış olan Sayın Davut Ceylan, İYİ Parti Ortaköy İlçe Başkan Adayı olmuştur.
12 Ekim tarihinde, İYİ Parti Ortaköy İlçe Binası’nda gerçekleştirilecek kongremize tüm hemşehrilerimizi ve İYİ Parti’ye gönül vermiş dostlarımızı davet ediyoruz.”*AYHAN ÖZDEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- EŞİT ERİŞİM VE GÜVENLİ YAŞAM VURGUSU Kadının Güçlenmesi Çalıştayı yapıldı
- KONU 'KADININ GÜÇLENMESİ' İl Koordinasyon toplantısı yapıldı
- Teknopark’ta çalışmalar hakkında bilgi aldılar
- İL MECLİS ÜYELERİ GÜLAĞAÇ'TA Sorun ve talepler masada
- Ters yola giren alkollü sürücüyü darp edenler hakkında soruşturma açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.