Kazazedeleri taşıyan ambulans da kazaya karıştı

Otoyolun, Ozancık köyü yakınlarında meydana gelen zincirleme kaza, toplam 7 kişinin yaralanmasına neden oldu. İlk kazada yaralananları hastaneye taşıyan ambulansın, bir otomobille çarpışması sonucu ikinci bir kaza yaşandı.
İLK KAZA: KAPADOKYA YOLUNDA BARİYERLERE ÇARPTILAR
İlk kaza, saat 13.30 sıralarında Ankara-Niğde Otoyolu’nun Ozancık köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Kapadokya’ya tatile gelen Habibe G. (35) yönetimindeki 34 NFN 158 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.
Kazada, sürücü Habibe G. ile eşi Hakan G. (37) ve oğlu Yusuf G. yaralandı.
İKİNCİ KAZA: AMBULANS VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etmek üzere yola çıktı. Ancak, kazazedeleri taşıyan ambulans, yolda seyir halindeyken, sürücüsünün doktor olduğu öğrenilen bir otomobille çarpıştı.
Zincirleme kaza sonucu, ambulansta bulunan ilk kazanın 2 yaralısı (hasta) ile birlikte 3 sağlık personeli ve diğer otomobilin sürücüsü olan doktor da yaralandı. Toplam yedi kişi, olay yerine sevk edilen diğer ambulanslarla Aksaray'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazalarla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. *HABER MERKEZİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.