Şehrin geleceği için toplandılar

Aksaray’da yeni adımlar atmak ve şehrin geleceği için istişarelerde bulunmak amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer başta olmak üzere, şehir protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ün ev sahipliğinde bir araya geldi.
Toplantıda, Aksaray'ın büyüme potansiyeli, mevcut sorunları ve geliştirme stratejileri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Vali Kumbuzoğlu, şehir yönetiminin önemini vurgularken, katılımcılara teşekkür ederek omuz omuza çalışmanın ilerleme kaydetmede merkezi bir rol oynayacağını belirtti. Ortak bir amaç doğrultusunda hareket eden katılımcılar, Aksaray'ın refahını artıracak projelere imza atma konusunda kararlılıklarını dile getirdiler.
Bu toplantının ardından, daha güzel bir Aksaray için birlikte çalışmaya devam edileceği ve şehrin geleceğine değer katacak projelere ağırlık verileceği vurgulandı.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.