© Yeni Aksaray Gazetesi

Eğitime destek veriyoruz

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eğitimin ikinci devresinde yine okulları ziyaret edip öğrencilerle hasbihal ederek, eğitime destek veriyoruz dedi.

2021-2022 yılının ikinci yarı yılı ilk ders zilinin çalması ile öğrenciler ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Dinçer, belediye olarak eğitime verilen desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Yarıyıl tatilini öğrenciler için eğitici ve eğlenceli hale getirmek için Aksaray Bilim Merkezinde birçok etkinlik düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz sinema bileti dağıtmıştı. Aslan Hürkuş ve İyi ki Varsın Eren Filmlerini sinemada ücretsiz olarak izleyen öğrenciler ders başı yaptılar. Öğrenciler yarı yıl tatilini eğlenceli bir şekilde geçirirken Aksaray Belediyesi ekipleri, okullardaki eksiklikleri gidererek şehir merkezindeki 125 okulun bahçesinde biriken karları temizledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Başkan Dinçer, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de eğitimin ve eğitimcilerin yanında olduklarını belirtti. Başkan Dinçer, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.  *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER