Turizm için güç birliği
GÜNDEMAksaray Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysu Altaş ve Turizm Master Planı çalışmalarında görev alan akademisyenler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Oğuz’u ziyaret etti.
Ziyarette, Aksaray’ın kültür ve turizm potansiyelinin geliştirilmesi için yürütülecek ortak projeler ele alındı. Şehrin turizm vizyonuna yön verecek Turizm Master Planı çerçevesinde kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulandı.
Prof. Dr. Aysu Altaş, akademisyenlerin katkılarıyla hazırlanacak projelerin Aksaray turizmine değer katacağını belirtirken, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Oğuz da kurumlar arası iş birliğinin şehri turizmde daha güçlü bir noktaya taşıyacağını ifade etti.
Yetkililer, Aksaray’ın doğal ve kültürel zenginliklerinin daha etkin şekilde tanıtılması için ortak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.*ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir