Annelere kahvaltı

İYİ Parti Aksaray Kadın ve Aile Politikaları Başkanlığı, sevginin, şefkatin ve eşsiz fedakarlığın sembolü olan anneleri anlamlı bir kahvaltı programında buluşturdu.
Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen ve sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen programa; İYİ Parti kadın teşkilat üyeleri, Kadın Politikalar Başkanı Naciye Akkuş Türk öncülüğünde, partili kadınlar ve çok sayıda davetli annenin katılımı ile yapıldı. Kadınların toplumdaki ve aile yapısındaki birleştirici gücünün vurgulandığı etkinlikte, annelerin talepleri ve kadın politikalarına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Programda konuşan Naciye Akkuş Türk, annelerin sadece bir gün değil, her gün hatırlanması ve hak ettikleri değerin her platformda kendilerine teslim edilmesi gerektiği ifade etti. İYİ Parti Kadın ve Aile Politikaları temsilcileri, şu anlamlı mesajı paylaştı: “Bizleri büyüten, eğiten ve sevgisiyle dünyayı güzelleştiren kahraman annelerimizle güne birlikte başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadınların ve annelerin sosyal, ekonomik ve siyasal hayatta hak ettikleri konuma gelmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başta şehitlerimizin mukaddes anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.”Denildi.
Günün anısına davetli annelere çiçek takdimi yapılması ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.*BÜŞRA BOYSAK
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.