Aksaray
11 Mayıs, 2026, Pazartesi

Belisırma’da Hıdırellez coşkusu

Belisırma’da Hıdırellez coşkusu
Baharın gelişi ve bereketin müjdecisi olan Hıdırellez, Aksaray’ın doğa harikası Belisırma Köyü’nde büyük bir coşku ve geniş katılımlı bir şenlikle kutlandı.

Ihlara Vadisi'nin gözbebeği Belisırma Köyü’nde düzenlenen geleneksel Hıdırellez Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Baharın gelişini hep birlikte kutlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe;

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve parti teşkilatı katılım sağladı.

Şenlik alanında kurulan sofralarda vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve sohbet eden heyet, Hıdırellez’in getirdiği bereket ve kardeşlik iklimini paylaştı. Ziyaret sonrasında birlik ve beraberlik mesajı verilerek şu ifadelere yer verildi: “Bizleri güçlü kılan; aynı gönülde, aynı sofrada ve aynı duada buluşabilmemizdir. Baharın ve umudun müjdecisi Hıdırellez’in ülkemize, şehrimize ve tüm hanelere bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyoruz.”Denildi.

Samimi bir atmosferde geçen şenliğin ardından, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve köy halkına teşekkür edildi. Protokol üyeleri, "Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve eşsiz misafirperverlikleriyle bizleri en iyi şekilde ağırlayan Belisırma halkına yürekten teşekkür ederiz" diyerek köyden ayrıldı.*ERDEM SÜDEMEN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!