Emek kutsal, alın teri değerli

Vali Murat Duru 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajında şunları söyledi: “Türkiye’nin ve Aksaray’ımızın kalkınmasına; emekleri, nasırlı elleri ve alın terleriyle en büyük katkıyı sunan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
Aksaray’ımızın tarımdan sanayiye, turizmden ulaşıma kadar her alanda ortaya koyduğu yatırım, istihdam ve üretim hamleleriyle bölgesinde parlayan bir yıldız haline gelmesinde, şüphesiz en büyük pay emekçilerimizindir. Emeği yücelten inancımız ve köklü kültürümüzden aldığımız güçle biliyoruz ki; emek kutsaldır, alın teri en değerli kazançtır. Bu anlayışla, toplumumuzun temel taşı olan emekçilerimizin hak ve hukukunu korumak, çalışma şartlarını daha da iyileştirmek en önemli önceliklerimiz arasında yer almaktadır.
Emekçilerimizin alın terinden doğan güce inanıyor; şehrimiz ve ülkemiz için attığımız her adımda onların emeğini, hakkını ve geleceğini gözetiyoruz.
“Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda, tam bağımsız ve güçlü Türkiye hedefimize kararlılıkla yürürken; bu büyük yürüyüşün her aşamasında emeği bulunan tüm işçi kardeşlerimize gönülden şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle tüm çalışanlarımıza aileleriyle sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyor; emekleriyle hayatı güzelleştiren tüm emekçilerimizi saygı ve minnetle selamlıyorum.”*HABER MERKEZİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.