Memur-Sen ailesinde hayırlı olsun ziyareti

Memur-Sen’e Bağlı Sendikaların Şube Başkanları, Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanlığı görevine başlayan Rifat Kaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu.
Aksaray Memur-Sen İl Temsilciliği çatısı altında faaliyet gösteren konfederasyona bağlı sendikaların şube başkanları, birlik ve dayanışma örneği sergileyerek Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Rifat Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sendikal çalışmalar, kamu çalışanlarının talepleri ve kent genelinde yürütülen emek mücadelesinin ele alındığı ziyarette şube başkanları, güven tazeleyerek/göreve başlayarak yeni döneme adım atan Rifat Kaya ve yönetimini tebrik ettiler.
Son derece samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, teşkilat içi uyum ve ortak hareket etme iradesi bir kez daha vurgulandı.
Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, misafirperverliği dolayısıyla Başkan Rifat Kaya’ya teşekkür eden Memur-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez; "Aksaray Memur-Sen’e bağlı kıymetli şube başkanlarımızla birlikte Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanımız Sayın Rifat Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hoş sohbetleri ve samimi ev sahiplikleri için Sayın Rifat Kaya’ya teşekkür eder, yeni görev döneminin sendikamıza, üyelerimize ve şehrimize hayırlı ve bereketli olmasını dileriz." Dedi.
Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Rifat Kaya ise Memur-Sen ailesinin gösterdiği ahde vefa ve destekten ötürü şube başkanlarına şükranlarını sundu.*ERDEM SÜDEMEN
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.