Aksaray
24 Haziran, 2026, Çarşamba

Tayini çıkan yargı mensupları için veda programı düzenlendi

Tayini çıkan yargı mensupları için veda programı düzenlendi

Aksaray’da görev sürelerini tamamlayarak farklı illere tayinleri çıkan hâkim ve savcılar onuruna anlamlı bir veda programı tertip edildi. Aksaray Valisi Murat Duru, adalet teşkilatının bu özel ve duygusal gecesinde yargı mensuplarını yalnız bırakmadı.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz ve tayini çıkan yargı mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen programa, şehir protokolü ve adliye personeli de yoğun ilgi gösterdi. Gecede, Aksaray’da adalet hizmetlerinin yürütülmesinde emeği geçen isimlere şehre sundukları katkılardan dolayı şükran belgeleri ve plaketleri takdim edildi.

Programda kısa bir konuşma yaparak tayini çıkan yargı mensuplarına hitap eden Aksaray Valisi Murat Duru, şu ifadelere yer verdi: "İlimizde görev yaptıkları süre boyunca adalet mekanizmasının sağlıklı işlemesine ve şehrimizin huzuruna sundukları değerli hizmetler dolayısıyla tüm yargı mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendilerine yeni görev yerlerinde de başarılarının artarak devam etmesini diliyorum."Dedi.

Aksaray’da geçirdikleri süre boyunca güzel dostluklar edindiklerini ve kadim şehir Aksaray'a hizmet etmekten onur duyduklarını ifade eden yargı mensupları ise gecenin sonunda meslektaşları ve protokol üyeleriyle helalleşerek vedalaştı. Tören, çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.*BÜŞRA BOYSAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!