Aksaray
15 Ağustos, 2026, Cumartesi

Vali Duru Hasta Konukevi’ni çok beğendi

Vali Duru Hasta Konukevi’ni çok beğendi
Aksaray Valisi Murat Duru, yapımı ve hazırlıkları tamamlanan Aksaray Belediyesi Hasta Konukevini ziyaret ederek tesis bünyesinde yürütülen çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tesisi çok beğendiğini ifade etti.

İlçe, köy ve il dışından gelerek Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşların ve hasta yakınlarının konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen tesis, modern ve konforlu yapısıyla dikkat çekiyor.

Hasta yakınlarının mağduriyet yaşamaması adına sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen konukevini gezen Vali Murat Duru, tesisteki fiziki imkânları ve donatıları yerinde inceledi. Tesisin her bir detayının titizlikle düşünüldüğünü belirten Vali Duru, projenin önemine vurgu yaptı.

Ziyarete ve tesisin önemine ilişkin Aksaray Valiliği’nden yapılan değerlendirmede şu ifadelere yer verildi: " İlçe ve köylerimiz ile il dışından gelerek Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatılı tedavi gören hasta yakınları için hazırlanan tesiste tüm detayların titizlikle hazırlanmış olduğunu ifade eden Valimiz Sayın Murat Duru, başta Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer olmak üzere hazırlık sürecinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti." Denildi.*ERDEM SÜDEMEN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!