Binlerce Türk bayrağı dağıtıldı
GÜNDEMAksaray Meydanı’nda bugün saat 17.30’da gerçekleştirilecek dev "Bayrak Mitingi" öncesinde İYİ Parti Genel Merkez yöneticileri ve teşkilat mensupları Aksaray’a adeta çıkarma yaptı.
Miting hazırlıkları kapsamlı saha çalışmaları sürdürülürken, Genel Merkez heyeti kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek binlerce Türk bayrağı dağıttı.
"BAYRAĞA VE VATANA SAHİP ÇIKMAK İÇİN MİTİNGE DAVETLİSİNİZ"
Saha ziyaretleri sırasında cadde ve sokaklardaki esnafı tek tek ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet eden parti kurmayları ve teşkilat mensupları, milli birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Dağıtılan ay-yıldızlı bayraklarla şehre adeta kırmızı-beyaz bir bayram havası yaşatan İYİ Parti yöneticileri, Aksaraylı tüm vatandaşları bayrağa, vatana ve milli değerlere sahip çıkmak adına saat 17.30'da Aksaray Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge davet etti.*BÜŞRA BOYSAK
İlginizi Çekebilir