ABAYLAR
Aksaray
17 July, 2025, Thursday
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldiler

Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldiler

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Programa katılan şehit yakınları ve kahraman gazilerle yakından ilgilenen Vali Kumbuzoğlu ve eşi, misafirlerini ağırlayarak samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin emaneti olan ailelerine minnet duygularını ileten Vali Kumbuzoğlu, gazilere de fedakârlıkları dolayısıyla teşekkür etti.

Gerçekleşen buluşmada duygu dolu anlar yaşanırken, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Vali Kumbuzoğlu, "15 Temmuz gecesi milletimiz, vatanına ve bayrağına sahip çıkarak destan yazmıştır. Bu anlamlı günde, o destanın kahramanları olan şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir arada olmak bizim için büyük bir onurdur" ifadelerini kullandı.

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve yapılan ikramların ardından sona erdi. *ERDEM SÜDEMEN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!